пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Конференція з Л.Гриневич

02.02.2017 під час Днів науки НУ "Києво-Могилянська академія" пройшов научно-практичний семінар "Комплексна психосоціальна підтримка осіб, постраждалих внаслідок військового конфлікту в Україні" та прес-конференція за участю Міністра освіти і науки України Л.Гриневич, Голови Представництва ЮНІСЕФ в Україні Дж.Баберіс, директора УНМПЦ ППіСР В.Панка, керівника ЦПЗПСС С.Богданова
В основній частині зустрічі виступили заступник Міністра освіти і науки П.Хобзей, президент НаУКМА А.Мелешевич, координатори від м.Дніпро та м.Харкова та учасники проекту. 
В практичній частині було організовано роботу фокус-груп для представників навчальних закладів та інститутів післядипломної освіти. 

Харківську область представляли методист Центру ПП,СР та ЗСЖ Т.Гніда, завідувач секції спеціальної та інклюзивної освіти Т.Калініна, експерт проекту О.Нурєєва, тренери проекту Р.Звєрєва, О.Касумова, О.Пономаренко, К.Герасімова.
Незважаючи на холод, атмосфера була теплою, а враження неймовірними! Дякую всім, хто в кадрі та за кадром за нашу спільну працю, яку міжнародні експерти оцінили кращою за останні 50 років!




Немає коментарів: