понеділок, 13 лютого 2017 р.

Про семінар ГО "Ла Страда-Україна"


08.02-09.02.2017 у м. Києві відбувся Всеукраїнський навчально-методичний семінар "Стандартні операційні процедури взаємодії суб'єктів з надання соціальної допомоги дітям в діяльності Національної дитячої "гарячої" лінії".
У заході взяли участь працівники 25 областей України та м. Києва. У межах заходу відбулася нарада з головним спеціалістом відділу виховної роботи, позашкільної освіти та захисту прав дітей Міністерства освіти і науки України Березіною Ніною Олексіївною та завідуючою відділу психологічного супроводу та соціально-психологічної роботи інституту інноваційних технологій та змісту освіти Флярковською Ольгою Василівною.
У межах заходу учасники прийняли участь у панельній дискусії з консультантами Національної дитячої "гарячої" лінії. Заслухали звіт за 2016 рік керівника Національних "гарячих" ліній ГО "Ла Страда-Україна" Кривуляк Альону.
Взяли участь у тренінгу "Запобігання насильству та жорстокому поводженню з дітьми".
Переглянули презентаціЇ: "Ідентифікація та надання допомоги дітям, які зазнали домашнього насилля", "Протидія булінгу", "Роль педагога в миробудуванні. Портрет "педагога-миротворця".
Матеріали розміщено за посиланням 



Немає коментарів: