середу, 23 листопада 2016 р.

Презентація соціальної компанії "Запобігання насильства в сім`ї


23.11.2016 в приміщенні готелю "Hotel Palase" за ініціативи  Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з ГО "Ла Страда - Україна" відбулася Презентація соціальної компанії з ратифікації та Імплементації Конвенції Ради Євпропи із запобігання насильству стосовно жінки і домашньому насильству та боротьбі з цими явищами".

У рамках заходу відбулися презентації відеороліків "Я - сильний. Я - проти насильства". У роліках відомі чоловіки: політики, військові, поліцейські висловлювали думку про неприпустимість застосування сили щодо жінок у вірішенні сімейних конфлітків.
З вітальним словом до учасників виступили:  Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Бабічев А.В.,  Директор ГО "Ла Страда Україна" Левченко К.Б.
Щодо проблеми насилля виступили:  Головний спеціаліст відділу науки, вищої та професійної освіти управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Сухорукова Н.А., заступник начальника управління - начальник відділу у справах сім`ї Сичов Валерій Анатолійович, представники Харківської поліції, викладачі ХНУВС, представники громадських організацій. 
У заході взяв участь завідувач Центру практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя Носенко В.В.


Немає коментарів: