пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Організаційно-методичний вебінар

17.11.2016 року. Центром практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя був проведений  організаційно-методичний вебінар  для працівників психологічної служби.
Тема: Про проведення тижня протидії торгівлі людьми в межах проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»
Мета: ознайомити працівників психологічної служби з особливостями проведення просвітницьких заходів та надати методичні рекомендації щодо їх змісту.

Завдання:
-         обговорити методичні засади перегляду тематичних відеофільмів;
-         розглянути форми проведення єдиного уроку з протидії торгівлі людьми;
-         надати методичні рекомендації із проведення просвітницько-профілактичних заходів до Всесвітнього дня порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми;
-         актуалізувати питання профілактики булінгу та всіх видів дискримінації,  толерантного ставлення до людей з особливими потребами та впровадження інклюзивної освіти в навчальних закладах, профілактики та протидії конфліктів в учнівському середовищі. 

.У вебінарі взяли участь 213 осіб


Матеріали вебінару доступні за посиланнями:
Презентація Колісник О.В. Особливості проведення профілактичних заходів до 1 грудня - Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом
Презентація Разводової Т.О. Методичні рекомендації щодо форми проведення єдиного уроку з протидії торгівлі людьми та перегляду відеофільмів
Презентація Гнідої Т.Б. Проблема шкільного насильства. Особливості проведення профілактики булінгу та кібербулінгу в шкільному середовищі.
Презентація Замазій Ю.О. Особливості проведення просвітницьких заходів до Всесвітнього дня людей з особливими потребами.
Відеотрансляція  вебінару 
Мультиплікаційний фільм "Дві маленькі дівчинки"
Плакати Громадської міжнародної правозахисної організації "Ла Срада-Україна"
Методичні матеріали 
Методичні рекомендації для проведення "16 днів проти насильства"

Немає коментарів: