пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Виїзний семінар для педагогічних працівників у м.Чугуєві

27 січня 2016 року співробітниками Центру ПП, СР та ЗСЖ
Замазій Ю.О. та Колісник О.В. проведено  виїзний проблемно-тематичний семінар за темою: «Психолого-педагогічна діагностика та формування особистості учня відповідно до його психовікових особливостей» на замовлення районів (міст) для заступників директорів з виховної роботи, керівників ШМО класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів м. Чугуєва, Печенізького та Чугуївського районів області.
Під час семінару розглянуто психовікові особливості учнів та проблеми формування особистості в умовах сучасного освітнього простору,  окреслено місце, завдання й основні принципи педагогічної діагностики, діагностичні методи та методики, що використовуються у практичній діяльності класного керівника; визначено критерії оцінювання превентивної виховної діяльності за показниками результатів виховного процесу.
Керівники районних (міських) методичних об’єднань класних керівників м.Чугуєва (Мантурова О.О.) та Чугуївського району (Мартинова Н.О.) презентували досвід роботи класних керівників із питань формування особистості учня та роботи з учнями «групи ризику». В малих групах учасники семінару обговорили варіанти вирішення проблемних психолого-педагогічних ситуацій.
Учасники семінару отримали презентаційні матеріали семінару та, за потреби, - науково-методичну допомогу з питань практичного застосування сучасних методів діагностики у роботі класного керівника.
Взяли участь 40 педагогічних працівників, у тому числі: Криницина Н.В., методист методичного кабінету відділу освіти Чугуївської міської ради та Оринко М.О., завідувач Чугуївської міської ПМПК.

Співробітники Центру практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя висловлюють подяку Сєдих Т.М., завідувачу ММК відділу освіти Чугуївської міської ради та Висоцькому М.І., директору Чугуївської ЗОШ І-ІІІ ст. №8 Чугуївської міської ради Харківської області за співпрацю у підготовці та проведенні семінару.



Немає коментарів: