середу, 20 січня 2016 р.

Зустріч з представниками Міжнародної організації ЮНІСЕФ на чолі з першо. леді Німеччини Даніелою Шадт, патронесою Національного комітету ЮНІСЕФ в Німеччині.

19.02.2016 року на базі Харківської ЗОШ № 52 відбулась зустріч з представниками Міжнародної організації ЮНІСЕФ на чолі з першо. леді Німеччини Даніелою Шадт, патронесою Національного комітету ЮНІСЕФ в Німеччині.

Пані Шадт прибула дізнатись про виклики, з якими стикаються діти, постраждалі від конфлікту на сході України. Пані Шадт відвідує програми ЮНІСЕФ в Харкові і навколо, зокрема, школи, які відвідують постраждалі від конфлікту діти; клініку, дружню до молоді; спеціалізований дитячий будинок для дітей з інвалідністю; а також центри підтримки сім’ї для внутрішньо переміщених осіб., внутрішньо переміщеними сім’ями та дітьми. Пані Шадт відвідала навчальний заклад, що працює за програмою ЮНІСЕФ в Харкові щодо супроводу  постраждалих від конфлікту дітей та їх родин.


У заході прийняли участь представники ЮНІСЕФ, координатори з питань захисту дите ЮНІСЕФ в Харківській області, директор Департаменту освіти Харківської міської ради, теренери за проектом «Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у школярів» Нурєєва О.С., Касумова О.С, та Гніда Т.Б.


Касумова О.С., презентувала досвід роботи практичного психолога з дітьми, що є внутрішньо-переміщеними особами.

Немає коментарів: