середу, 3 грудня 2014 р.

Навчальний тренінг "Навички кризового консультування"


       З 26 по 28 листопада 2014 р. пройшов перший навчальний тренінг "Навички кризового консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у школярів". У навчальному тренінгу взяли участь 20 працівників психологічної служби, серед яких практичні психологи, соціальні педагоги, методисти з психологічної служби, викладачі.
       З метою зміцнення психо-соціального реагування на стрес серед школярів Дитячий Фонд ЮНІСЕФ спільно з "Національним університетом "Києво-Могилянська Академія", Українським науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи, Центром практичної психології та соціальної роботи КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" проводять навчання фахівців психологічної служби із навичок кризового консультування".
     Зважаючи на надзвичайну актуальність соціально-педагогічної та психологічної роботи з дітьми, які мають високий рівень стресу внаслідок військового конфлікту в Україні, Міністерство підтримує проведення зазначених заходів.
       Координаторами проекту  щодо соціально-педагогічної та психологічної роботи з дітьми, які мають високий рівень стресу у Харківській області призначено Носенка В.В., завідувача Центру практичної психології і соціальної роботи та Гніду Т.Б., методиста Центру.
Тренер проекта Нурєєва О.С.

       Планується проведення ще трьох навчальних тренінгів в Харківській області.
http://www.mon.gov.ua/ua/news/40821-psihologi-udoskonalyuyut-navichki-krizovogo-konsultuvannya-ta-rozvitku-psihosotsialnoyi-stiykosti-do-stresu-u-shkolyariv

Немає коментарів: