вівторок, 21 жовтня 2014 р.

Про інтернет-семінар «Реалізація Всеукраїнської інформаційно-освітньої протиалкогольної програми «Сімейна розмова» у 2014-2015 навчальному році


21.10.2014 року відбувся інтернет-семінар «Реалізація Всеукраїнської інформаційно-освітньої протиалкогольної програми «Сімейна розмова» у 2014-2015 навчальному році" для районних (міських) координаторів.
Тема: Реалізація Всеукраїнської інформаційно-освітньої протиалкогольної програми «Сімейна розмова» у районах (містах) Харківської області.
Мета: Аналіз результатів реалізації Всеукраїнської інформаційно-освітньої протиалкогольної програми «Сімейна розмова» у районах (містах) Харківської області.
Завдання:
1.Проаналізувати стан реалізації інформаційно-освітньої протиалкогольної програми «Сімейна розмова» на початок 2014-2015 навчального року.
2.Надати методичну допомогу щодо планування реалізації програми у 2014-2015 навчальному році.
3.Обмінятися досвідом із питань упровадження інформаційно-освітньої протиалкогольної програми «Сімейна розмова», окреслити проблеми та перспективи подальшої реалізації.
У заході взяли участь 24 представника від районів (міст) Харківської області. Під час чату було піднято питання забезпеченості методичною літературою, сертифікації тренерів, алгоритму реалізації програми на місцях. А також розглянуто проблему залучення батьків до тренінгової роботи.

Немає коментарів: