пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

Методичний івент «Становлення Нової української школи – час змін у роботі методичних служб»

2 вересня 2020 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» у межах вересневого методичного колоквіуму відбувся методичний івент за темою «Становлення Центрів професійного розвитку педагогічних працівників – час змін у роботі методичних служб» в формі онлайн.
Ознайомлено з новими організаційними питаннями професійного розвитку педагогічних працівників згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 672; окреслено шляхи задоволення потреб педагогічних працівників у професійному розвитку у зв’язку зі створенням Центрів професійного розвитку педагогічних працівників; обговорено питання співпраці в організації методичної роботи з педагогічними працівниками у 2020/2021 навчальному році.
Під час роботи методичного івенту актуалізовані питання: організації підвищення кваліфікації на базі КВНЗ «ХАНО» у 2020/2021 навчальному році через оновлення змісту освітніх програм і форм підвищення кваліфікації; особливості підготовки учнів до ЗНО 2020-2021 в умовах змішаного навчання; організаційного супроводу моніторингових досліджень; роботи психологічної служби; інклюзивного навчання та надходження нових підручників.
У роботі методичного івенту взяли участь 77 осіб – керівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників; завідувачі, методисти (спеціалісти) районних (міських, ОТГ) методичних кабінетів (центрів); спеціалісти місцевих органів управління у сфері освіти.
У заході взяв участь завідувач ЦПП, СР та ЗСЖ Володимир Носенко з темою “Про стан розвитку та актуальні питання організації роботи психологічної служби у 2020/2021 н.р.”



Немає коментарів: