понеділок, 20 листопада 2017 р.

семінар-тренінг

15-17 листопада 2017 року у м. Києві відбувся семінар-тренінг «Методика впровадження програми виховних заходів з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція». У заході взяли участь представники чотирьох областей: Харківської, Вінницької, Житомирської, Закарпатської. Метою тренінгу є підготовка ведучих зазначеної програми у навчальних закладах областей. Програма підготовки містить теоретичний блок, перша трьохднівка та практичний блок, друга трьохднівка.
У теоретичному блоці  учасники в інтерактивній формі  опрацювали зміст підручників для 7-11 класів зазначеної програми. Розглянули блоки: 1.Ставлення до себе. 2. Ставлення до інших. 3. Ставлення до діяльності. 4. Ставлення до навколишнього середовища.для 7-10 класів та І.Особиста гідність. ІІ. Безпека життя. ІІІ. Громадська позиція для 11 класу. Учасники отримали відповідні методичні матеріали для ведучих курсу. Пройшли сертифікацію за дистанційним теоретичним курсом "Торгівля людьми - сучасне рабство. Захисти себе, своїх рідних та близьких". Отримали домашнє завдання щодо підготовки та відпрацювання практичних навичок у практичному блоці.
Харківську область на тренінгу представлено керівником - завідувач ЦПП, СР та ЗСЖ  КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти", серед учасників були методисти Харківського району, Мереф`янської територіальної громади, м. Первомайська, Індустріального та Шевченківського районів м. Харкова та методист НМЦ ПТО.

Немає коментарів: