понеділок, 20 листопада 2017 р.

Методичний семінар щодо впровадження дистанційного курсу

09-10.11.2017 у м. Львові за підтримки ОБСЕ та за участю Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України за проектом «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні» відбувся методичний семінар щодо впровадження дистанційного курсу для педагогічних працівників навчальних закладів загальної середньої освіти «Протидія торгівлі людьми в Україні».
У І день регіональні представники розповідали, що вдалося зробити за період з квітня по теперішній час щодо проведення спецкурсу для педагогічних працівників навчальних закладів загальної середньої освіти «Протидія торгівлі людьми в Україні».
У 2 день засновники платформи «Ed Era» розповіли про історичні передумови та сучасний стан виникнення дистанційної освіти. Про співпрацю з Міністерством освіти і науки. Коротко ознайомили учасників із продуктами (дистанційними курсами) розміщеними на платформі. Анонсували вихід нового курсу з іноземної мови. Було презентовано перший розділ дистанційного курсу для педагогічних працівників навчальних закладів загальної середньої освіти «Протидія торгівлі людьми в Україні». Після презентації, учасники семінару були розбиті на робочі групи та готували пропозиції щодо створення ІІ, ІІІ та VІ розділів. Відбулася презентація розробок.
У межах тренінгу учасникам було надано методичні збірки:
Протидія торгівлі людьми в Україні: навчально-методичний посібник до спецкурсу/ Автори-упорядники: Е. Мручковська, Н. Пахом’юк, О. Кочерга; за заг. ред.. К. Левківського та ін. – К.: BAITE, 2017. - 88 с.
Протидія торгівлі людьми в Україні: програма спецкурсу для педагогічних працівників навчальних закладів загальної середньої освіти:/ Розробники: Е. Мручковська, Н. Пахом’юк, О.Кочерга, О. Космій. – К.: BAITE, 2017. - 32 с.

Немає коментарів: