середу, 23 грудня 2015 р.

Тренінг для педагогів у Борівському районі

21-22.12.2015 р. проведено дводенний тренінг для педагогічних працівників Борівського району «Підвищення психосоціальної стійкості до стресу у дитячому і учнівському середовищі», в рамках проекту «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам, що постраждали в наслідок військового конфлікту в Україні». На тренінг були запрошені 20 педагогічних працівників навчальних закладів, у яких навчаються діти-переселенці, а саме: заступники директорів загальноосвітніх навчальних закладів із виховної роботи, керівники шкільних методичних об’єднань класних керівників, соціальні педагоги, педагоги-організатори, психологи.
Метою проведення даного тренінгу є надання знань про прояви стресу у дітей; практичних навичок у роботі зі стресом на уроці; розвиток навичок створення «безпечного простору» в класі; підтримки вчителів психологічно і навчання їх самостійно відновлювати сили.
Учасники тренінгу отримали не лише теоретичні знання, а й мали можливість відпрацювати їх на практиці. Знання, отримані під час навчання, педагогічні працівники зможуть використовувати з дітьми, що пережили в своєму житті психотравмуючі події.
Висловлюємо подяку директору Терентьєвій Любові Григорівні, за надання приміщення та комфортні умови при проведенні тренінгу.

Тренер тренінгу: практичний психолог Малоданилівського ліцею,  Пономаренко О.М.

Немає коментарів: