вівторок, 7 квітня 2015 р.

Навчально-методичний семінар

1-2 квітня 2015 року на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства Міжнародний жіночий правозахисний центр "Ла Страда-Україна" спільно з Департаментом освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації та Центром практичної психології і соціальної роботи провів навчально-методичний семінар «Забезпечення участі жінок і дітей у вирішенні конфлікту та миробудуванні. Соціально-педагогічний аспект» для спеціалістів управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради, практичних психологів та методистів психологічних центрів міста Харкова. 
Учасників семінару привітали перший заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Труш О.О, віце-президент центру «Ла Страда- Україна» Ковальчук Л.Г.
Програма семінару була спрямована на надання учасникам та учасницям знань про можливості примирення, врегулювання конфліктів і постконфліктних ситуацій, принципи багатостороннього діалогу, засоби подолання стресу та їх нейтралізація, ґендерні ролі та мирні зусилля. Аналізувалися концепції втручання у конфлікт, переваги у розв'язанні конфлікту, принципи перемовин, відкритий простір з вирішення конфліктних ситуацій, обговорювалися стратегії поведінки при роботі з конфліктом. З зазначених питань були проведені тренінгові вправи.
Спікером семінару була Сандра Челделін, професорка конфліктології Інституту з розв’язання та аналізу конфліктів Університету Джорджа Мейсона, штат Вірджинія, США.
Всі учасники дводенного семінару отримали сертифікати.


Немає коментарів: