суботу, 18 квітня 2015 р.

Навчальний тренінг



17.04.2015 в рамках реалізації проекту Ради Європи "Зміцнення та захист прав дітей в Україні", партнером якого є Міністерство освіти і науки України та за сприяння Центру практичної психології та соціальної роботи КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" було проведено тренінг для методистів з психологічної служби, практичних психологів та соціальних педагогів навчальних закладів з питань опитування дітей, що стали жертвами або свідками насильства, а також вчинили насильство.

Навчання пройшли 20 фахівців психологічної служби (методисти, практичні психологи загальноосвітніх та інтернатних навчальних закладів).

Тренери проекту:
 - Мілованова Наталя, кандидат психологічних наук, доцент, професор кафедри психології та педагогіки факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей ХНУВС;
- Тунтуєва Світлана, керівник підрозділу з сімейних форм виховання благодійної організації "Луганське обласне відділення "Міжнародної благодійної організації "Благодійний фонд "СОС Дитяче Містечко".
Навчальний тренінг відкрила Бут Світлана Володимирівна – головний спеціаліст відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України (м. Київ).

Немає коментарів: