пʼятницю, 9 жовтня 2020 р.

Педагогічна майстерня «Підвищення якості консультативного напряму діяльності практичного психолога закладу загальної середньої освіти»

Центром практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя 08.10.2020 проведено третє заняття у формі веб-семінару за темою «Особливості консультативної діяльності з дітьми» в межах педагогічної майстерні «Підвищення якості консультативного напряму діяльності практичного психолога закладу загальної середньої освіти». 

Керівник майстерні: Гребенюк Наталія Олександрівна. Запрошений гість - викладач кафедри педагогіки, психології, початкової освіти та освітнього менеджменту ХГПА, психолог Трухан Ганна Валеріївна.  Під час заняття увагу практичних психологів акцентувано на важливості кризового консультування, ознайомлено з його особливостями. 

На заході була організована практична робота в парах за допомогою відеозв’язку Viber - відпрацювання практичними психологами технік та методів роботи з дітьми у консультативній діяльності. У заході взяли участь 29 осіб.

Немає коментарів: