середу, 21 березня 2018 р.

Робоча група у м.Києві

20.03.2018 у м. Києві при Державній науковій установі «Інститут модернізації змісту освіти» відбулося засідання робочої групи. Метою роботи було обговорення проекту Положення про кабінет психологічної служби в системі освіти України та форми планової та звітно-аналітичної документації. Головуючим на засіданні був перший заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Завалевський Ю.І.. Проект нового Положення про кабінет психологічної служби в системі освіти України та форми планової та звітно-аналітичної документації було представлено завідувачем відділу психологічного супроводу та соціально-педагогічної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Флярковською О.В.
На початку зустрічі Завалевський Ю.І. про важливість психологічної служби в системі освіти України щодо реалізації Концепції «Нова українська школа». 
Обговорення відбувалося у режимі круглого столу. За підсумками обговорення було прийняте рішення щодо підтримки винесення узгодженого робочою групою проекту Положення про кабінет психологічної служби в системі освіти України. Не було досягнуто остаточного рішення щодо переліку обсягу обов’язкової документації практичного психолога та соціального педагога. Робоча група відпрацювала та затвердила форму єдиного журналу обліку роботи практичного психолога та соціального педагога. Також, було допрацьовано структуру та форму складання річного плану роботи. За браком часу та неузгодженістю думок членів робочої групи щодо необхідності складання помісячного плану, форм протоколів, карток, переліку та форми ведення інших документів, питання було зняте, а документи було отправлено на доопрацювання.


1 коментар:

Unknown сказав...

Володимир Вікторовіч! Я так розумію затвердили форму та структуру плану роботи на рік практичного психолога та соціального педагога. Можливо узнати, як буде виглядати план. Тому, що у травні наші фахівці здійснюють планування на наступний навчальний рік. Хотілось би вже оформити за новими вимогами. Якщо можливо.
Дякуємо! Московський район Тараненко Н.М.