вівторок, 5 квітня 2016 р.

Прес-брифінг

01.04.2016 у приміщенні бізнес-центру «Рентал» відбувся прес-брифінг з висвітлення основних завдань та попередніх результатів впровадження проекту «Вчимося жити разом» в рамках ініціативи Європейського Союзу та ЮНІСЕФ «Діти миру».


До участі у засіданні були запрошені регіональні координатори за трьома ланками: 1) основна та старша школа – т.в.о. завідувача Центру ПП,СР та ЗСЖ Гніда Т.Б., 2) початкова школа – методист Центру ПП,СР та ЗСЖ Берзіня О.О., 3) дошкільна освіта – методист Центру громадянського виховання Капустіна Н.О.; експерти та тренери проекту.
 Під час зустрічі було проаналізовано статистичні показники впровадження компоненту «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам і родинам, що постраждали в результаті конфлікту в Україні», а саме 24 тренінга для педагогічних працівників Харківської області та 3 – для працівників психологічної служби за період з листопада 2015 по березень 2016. За компонентом «Освіта на засадах життєвих навичок» визначено 211 загальноосвітніх навчальних заклади та 178 дошкільних навчальних заклади м. Харкова та Харківської області.
Переглянути медіа сюжет можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=iHi242PIkkw&feature=share


Немає коментарів: