середу, 27 травня 2015 р.

Науково-практичний семінар



27.05.2015 р. відбувся науково-практичний семінар за темою "Психолого-медико-педагогічний супровід дітей з порушеннями психофізичного розвитку в умовах інклюзивного навчального закладу". 

Метою заходу було визначити теоретичні, методичні та організаційні засади діяльності експериментальних навчальних закладів щодо організації психолого- медико-педагогічного супроводу дітей з порушеннями психофізичного розвитку в умовах інклюзивної освіти.

Завдання:

- окреслити основні завдання та напрями психолого-медико-педагогічного супроводу дітей з порушеннями психофізичного розвитку в умовах інклюзивного навчального закладу;

- визначити шляхи та можливості залучення регіональних психолого-медико-педагогічних консультацій (ПМПК), громадських організацій та організацій-партнерів як ресурсних центрів інклюзивної освіти;

- надати методичні та практичні рекомендації керівникам та координаторам експериментальних навчальних закладів щодо організації психолого-медико-педагогічного супроводу дітей з порушеннями психофізичного розвитку в умовах інклюзивної освіти.

Керівники семінару: Сіліна Г.О., доцент кафедри виховання й розвитку особистості КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»; Гніда Т.Б., т.в.о. завідувача Центру практичної психології та соціальної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

Немає коментарів: