середу, 25 березня 2015 р.

Методична студія для керівників ПС



25.03.2015 р. відбулася методична студія для керівників районних (міських) методичних об’єднань працівників психологічної служби за темою «Формування громадянської та національної самосвідомості особистості в поліетнічному освітньому середовищі».
Метою заходу було: актуалізувати напрями діяльності психологічної служби у формуванні громадянської та національної самосвідомості особистості в поліетнічному освітньому середовищі.

Завдання:

1. Визначити основні напрями роботи працівників психологічної служби щодо формування громадянської та національної самосвідомості особистості в поліетнічному освітньому середовищі.
2. Проаналізувати результати участі працівників психологічної служби в XXII обласній виставці-презентації педагогічних ідей та технологій.
3. Презентувати роботи учасників за напрямами «Психологічна служба» та «Інклюзивна освіта», які отримали дипломи І ступеня в обласній виставці-презентації педагогічних ідей і технологій.
4. Опрацювати зміст і форми діяльності районного методичного об’єднання працівників психологічної служби у період конфлікту та постконфлікту в Україні.
5. Визначити особливості психологічного супроводу просвітницько-профілактичних програм у 2014/2015 навчальному році.

 Керівники методичної студії:
Гніда Т.Б., к.п.н., т.в.о. завідувача Центру практичної психології і соціальної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»;
Разводова Т.О., методист Центру практичної психології і соціальної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»;
Сіліна Г.О., к.п.н., зав. кафедри кафедри виховання й розвитку особистості КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».
Були заслухані доповіді керівників секції та переможціів ХХІІ обласної виставки-презентації педагогічних ідей та технологій за напрямом "Інклюзивна освіта": Овчарова А.В., класний керівник ХЗОШ № 159 Дзержинського району, Неонета Юлія Володимирівна, вчитель початкових класів ХЗОШ № 124 Московського району. та "Психологічна служба":
Оринко М.О., методист МК відділу освіти виконавчого комітету Чугуївської міської ради, Нурєєва О.С., практичний психолог Харківського ліцею № 89 Дзержинського району.

У заході прийняли участь 45 працівників психологічної служби, методистів та керівників РМО. 

Немає коментарів: