пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Нарада для практичних психологів закладів освіти, методистів з психологічних служб


       26.02.2015 р. в приміщенні ХЗОШ № 36 відбулась міська нарада практичних психологів за темою: “Актуальні питання діяльності психологічної служби системи освіти 
м. Харкова”.
       Завідуючий Центром практичної психології та соціальної роботи КВНЗ «ХАНО» Носенко В.В. ознайомив присутніх з інформацією щодо особливості діяльності психологічної служби системи освіти України на сучасному етапі.

      Кандидат психологічних наук, доцент кафедри наукових основ управління і психології ІПО ХНПУ ім. Г.С.Сковороди Крамченкова В.О. розповіла учасникам наради про організацію корекційної роботи з дітьми, що пережили посттравматичний синдром.

     З юридичними аспектами надання допомоги неповнолітнім особам, які класифікуються як ті, що опинились у складних життєвих обставинах, ознайомив учасників наради Михайлов О.В., керівник юридичної служби товариства Червоного хреста України.

    Нурєєва О.С., практичний психолог ХГ № 89, надала інформацію присутнім щодо сучасних стресогенних факторів, що можуть стати пусковим механізмом суїцидальних станів підлітків.

     Практичні психологи закладів освіти, методисти з психологічних служб управлінь освіти адміністрацій районів отримали методичну допомогу з питань висвітлення інформації Комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Харківської міської ради щодо психологічного тестування школярів та організації роботи практичних психологів навчальних закладів міста з сім’ями, що потребують особливої уваги.




Взяли участь близько 200 фахівців психологічної служби з районів м. Харкова.

Немає коментарів: