середу, 18 лютого 2015 р.

Всеукраїнський навчально-методичний семінар м. Київ





5 лютого 2015 р. відбувся навчально-методичний семінар «Сучасні виклики ситуації торгівлі людьми в Україні. Шляхи протидії».
Під час семінару президентка «Ла Страда-Україна» Катерина Левченко представила учасникам перші результати дослідження оцінки ризиків потрапляння у ситуацію торгівлі людьми серед внутрішньо-переміщених осіб. Представниця Українського науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи Надія Лунченко представила спільну розробку центру та «Ла Страда-Україна» - унікальні методичні рекомендації для роботи з дітьми у період конфлікту в Україні та особливості роботи психологів і методистів під час війни у країні. Представники національного координатора з питань протидії торгівлі людьми Мінсоцполітики, а також Представництва Міжнародної організації з міграції та ОБСЄ в Україні поділилися останніми даними про ситуацію з торгівлею людьми в Україні. Найбільш обговорюваним було питання внутрішньо переміщених осіб.
 Кожен учасник та учасниця заходів отримали сертифікати за підписом президентки "Ла Страда-Україна" Катерини Левченко та директора Науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи МОН України Віталія Панка.
Навчальна програма проводилася в рамках Програми з протидії торгівлі людьми в Східній Європі за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії у співпраці з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.
Участь у заході взяла методист ЦППіСР, тренер Національної тренерської мережи «Ла Страда-Україна»   Разводова Т.О., 

Немає коментарів: