понеділок, 5 січня 2015 р.

АНОНС


                                                      ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
13.01-15.01.2015 року Центром практичної психології і соціальної роботи буде проведено тематичний спецкурс для працівників психологічної служби за темою: "Психологічний супровід розвитку дитини в умовах дошкільного навчального закладу"

Метою програми спецкурсу є актуалізація проблем організації діяльності практичного психолога в дошкільному навчальному закладі, ознайомлення з інноваційними процесами в роботі фахівця та з методикою психологічного супроводу розвитку дитини дошкільного віку.
Основне завдання спецкурсу полягає в тому, щоб озброїти спеціалістів необхідними теоретичними знаннями щодо планування та аналізу своєї роботи, реалізації корекційно-розвивального напрямку в закладі освіти та практичними навичками роботи з дітьми, вихователями та батьками.
Цінним для слухачів спецкурсу буде набуття практичних навичок проведення соціально-психологічного тренінгу, який стосується роботи з педагогічним колективом дошкільного навчального закладу.
Програма спецкурсу обсягом 18 годин розрахована на 3 дні (6 годин на день).
Навчально-тематичний план передбачає різні форми занять, визначає теоретичну та практичну частину підготовки, дає змогу оперативно враховувати професійні запити і потреби слухачів.

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!!!

Немає коментарів: