понеділок, 22 вересня 2014 р.

Круглий стіл "Психолологічна адаптація вимушених переселенців"



        12 вересня 2014 р. в адміністративній будівлі ДСНС України відбувся круглий стіл на тему: "Психологічна адаптація вимушених переселенців".
         Метою даного заходу було підвищення ефективності заходів, спрямованих на психологічну адаптацію громадян, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та зони проведення антитеррористичної операції.

        Завдання були наступні:
1. Підвищення ефективності надання психологічної допомоги вимушеним переселнцям.
2. Обмін практичним досвідом щодо організації та надання психологічної допомоги населенню.
3. Поглиблення співпраці з державними органами виконавчої влади, громадськими (волонтерськими) організаціями та волонтерами з питань психологічного захисту населення.
      Серед учасників були психологи ГУ(У) ДСНС України в областях, м. Києві, НУЦЗУ, ЛДУБЖД, Управління забезпечення ОРС ЦЗ ДСНС України, Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, Українського науково-дослідного інституту соціальної і судової психіатрії та наркології, представники Адміністрації Президента України, центральних органів виконавчої влади (Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство оборони України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство охорони здоров'я України, Міністерство соціальної політики України), Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, ОБСЄ, ЮНІСЕФ, Товариства Червного Хреста України, Громадської організації "Психологічна кризова служба", Громадської ініціативи "Восток -SOS" та волонтери.
       Учасником круглого столу від Центру практичної психології і соціальної роботи була методист Разводова Тетяна Олександрівна.

      Загалом у заході взяло участь близько 100 осіб.

Немає коментарів: