четвер, 27 грудня 2018 р.

Методичні заходи

Методичні заходи з перспективного плану ЦПП,СР та ЗСЖ у 2019 році
Фахівців Центру практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя запрошують до участі у наступних методичних заходах:
Майстерні
1. Майстерня «Підвищення якості консультативного напряму діяльності практичного психолога закладу загальної середньої освіти» (Гребенюк Н.О.);
2. Школа-майстерня молодого фахівця психологічної служби (Замазій Ю.О.);
3. Школа-майстерня педагога з предмету «Основи здоров’я» (Берзіня О.О.);
4. Школа-майстерня за програмою виховних заходів із питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» за темою «Торгівля людьми в Україні: витоки та сучасний стан проблеми» (Носенко В.В.).
5. Майстерня практичного психолога закладу дошкільної освіти «Використання арт-методів за напрямами практичної діяльності» (Разводова Т.О.)
Тимчасовий творчий колектив
1. Тимчасовий творчий колектив «Базові навички медіатора служби порозуміння закладу освіти. Ефективне вирішення конфліктів мирним шляхом» (Разводова Т.О.)
Методичний кластер
1. Методичний кластер для методистів (заступників директорів) «Організація освітнього процесу в умовах інтеграції предмету «Основи здоров’я» з іншими предметами та проектами» (Берзіня О.О.)

За підсумками участі у методичних заходах центру за умови сумлінності (відвідування та реєстрація на всіх заходах в межах обраної майстерні) та відповідного засвоєння матеріалу, належних вмінь та навичок учасникам надаватимуться сертифікати на відповідну кількість годин.

Немає коментарів: