середу, 17 жовтня 2018 р.

17.10.2018 р. – науково-практична веб-конференція «Співдружність психологічної служби та батьків на засадах партнерства та діалогу» для фахівців психологічної служби Донецької та Харківської областей.
Взяти участь у вебінарі можна за посиланням:
Інструкція до вебінаруhttps://goo.gl/pmcjLF (обов'язково ознайомитись та перевірити заздалегідь – пункт 10).

Режим роботи: з 14.30 до 16.30

Питання до обговорення:
1.Моделювання взаємодії психологічної служби освітнього закладу з батьками на засадах педагогіки партнерства.
2. Психологічний супровід взаємодії ЗДО та сім’ї з питань оптимізації дитячо-батьківських відносин.
3. Інтерактивні діалоги з батьками – шлях до серця дитини.
4. Розвиток психологічно здорової особистості шляхом активної взаємодії з родиною та формування психологічної компетентності батьків.
5. Психологічний супровід шкільних громадських активностей у контексті залучення батьків до колективних творчих справ та проектів.
6. Гармонізація стосунків в освітньому середовищі шляхом ненасильницького спілкування.
7. Про методичні рекомендації щодо виявлення, реагування на випадки домашнього насильства і взаємодії педагогічних працівників із іншими органами і службами.
8. Про систему підвищення кваліфікації практичних психологів і соціальних педагогів на принципах Нової української школи та засадах педагогіки партнерства.
9. Особливості психологічного супроводу батьків у закладах загальної середньої освіти (з досвіду роботу методиста психологічної служби відділу освіти Зміївського району Харківської області).
10. Пріоритетні напрями та актуальні запити батьків до практичного психолога закладу освіти (з досвіду роботи методиста психологічної служби відділу освіти м. Первомайського).
11. Особливості психологічного супроводу батьків у закладах дошкільної освіти (з досвіду роботу методиста психологічної служби управління освіти Індустріального району м. Харкова).

Немає коментарів: