пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

З інтерактивне спілкування ТТК "Дорожня карта вчителя в умовах інклюзивної освіти"

12.10.2017 співробітниками Центру практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя у формі вебінару проведено інтерактивне спілкування тимчасового творчого колективу «Дорожня карта вчителя в умовах інклюзивної освіти» педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів за темою «Інклюзивна компетентність вчителя. Педагогічні технології, форми і методи, ефективні в умовах інклюзивного учнівського середовища». Взяли участь 11 осіб.
Учасники заходу ознайомилися з актуальними питаннями психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в загальноосвітніх навчальних закладах.

Під час вебінару актуалізувано поняття «інклюзивна компетентність педагога», його складові та умови формування; розглянуто деякі особистісно орієнтовані педагогічні технології, форми і методи навчально-виховної діяльності, що є ефективними в умовах інклюзивного навчального середовища, визначено особливості їх застосування; сплановано подальшу індивідуальну діяльність учасників ТТК.

Немає коментарів: