вівторок, 18 листопада 2014 р.

Інтернет-нарада "Профілактика торгівлі людьми"

18.11.2014 року пройшла Інтернет-нарада в (ЧАТі) для керівників (методистів) психологічної служби районів (міст) Харківської області за темою: "Профілактика торгівлі людьми: сучасні підходи".
Мета наради: надати організаційно-методичну допомогу працівникам психологічної служби щодо проведення тижня протидії торгівлі людьми у грудні 2014 року
Завдання:
1. Ознайомити з новими нормативними документами, що регламентують особливості організації просвітницько-профілактичної роботи із протидії торгівлі людьми, усіх форм експлуатації та дискримінації людини серед учнівської молоді.
2. Підвищити рівень обізнаності учасників щодо різноманітних аспектів, пов’язаних із проблемою торгівлі людьми.
3. Обговорити методичні рекомендації щодо заходів у межах проведення тижня протидії торгівлі людьми.
4. Надати методичну допомогу працівникам психологічної служби щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з попередження та протидії торгівлі людьми, усіх форм експлуатації та дискримінації людини серед молоді у навчальних закладах у 2014-2015 навчальному році.

Тиждень протидії торгівлі людьми» відбудеться з 01.12.2014 по 05.12.2014 з метою підвищення рівня поінформованості школярів і посилення компетентності педагогів з цього питання в навчальних закладах області. За результатами роботи методисти надають до ЦППіСР аналітичний звіт до 15.12.2014.

Нараду проводила методист ЦПП і СР Гніда Т. Б.



Немає коментарів: