понеділок, 28 квітня 2014 р.

V Обласний психологічний форум



До Всеукраїнського дня психолога 17 квітня 2014 року Центром практичної психології і соціальної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» було організовано та проведено V Обласний психологічний форум працівників психологічної служби закладів освіти Харківського регіону.


Метою заходу було формування професійної психологічної спільноти у реалізації завдань розвитку психологічної служби відповідно обласної Програми.
       У форумі взяло участь 139 працівників психологічної служби Харківського регіону та гостей. 


     Свої роботи представили у теоретичному блоці райони (міста) Харківського регіону: Близнюківського, Ізюмського районів та м. Лозова, Люботин, Первомайський Харківської області та Дзержинського, Московського і Жовтневого районів м. Харкова. У практичному блоці виступили працівники з: Харківського району, м. Люботин  Харківської області,  а також Фрунзенського, Комінтернівського, Орджонікідзевського районів м. Харкова.



У творчому блоці доповідачі розглянули питання:
- діяльності шкільних служб порозуміння (Ізюмський район, м. Первомайський);
- впровадження просвітницько-профілактичної програми «рівний-рівному» (м. Лозова);
- відповідальності та свободи вибору (Московський район);
- розвиток психічних процесів (м. Люботин);
- творчі композиції Харківського, Фрунзенського, Комінтернівського, Орджонікідзевського районів яскраво висвітлили проблеми діяльності практичного психолога, соціального педагога у навчальному закладі.
 

Немає коментарів: