пʼятницю, 20 травня 2011 р.

Інформація про проведення Восьмого обласного зльоту


















Центром





практичної психології та соціальної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» щорічно проводиться обласний зліт педагогів-тренерів та підлітків-інструкторів за Програмою Міністерства освіти і науки України/Академії педагогічних наук України/ПРООН/ЮНЕЙДС «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя».
19 травня 2011 року в Харківській області відбувся VIIІ обласний зліт Програми «РІВНИЙ-РІВНОМУ» у рамках 2-го етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».
Всього у заході взяли участь близько 220 осіб, з них 138 підлітків, 23 координатори, 45 педагогів-тренерів з 24 районів регіону. Агітаційні команди із 16 районів представили свій досвід реалізації програми за темою «Бути здоровим – бути молодим» на сцені.
Кожна команда знайшла власні родзинки для пропаганди ідей програми здорового способу життя. Так, команда Красноградського району вразила своїм творчим виступом, використавши театр тіней. Команда підлітків-інструкторів м. Первомайський «Нове покоління» представила авторську пісню. Своїм запалом та енергією всіх підкорила агітбригада Куп’янського району. Вдало працювали з залом команди Орджонікідзевського, Золочівського, Комінтернівського районів. Агітбригада Київського району продемонструвала свої вокальні та танцювальні здібності. Бурхливими оплесками зустрічали та підтримували самих маленьких учасників Зльоту із Жовтневого та Дзержинського районів. Четверте покоління підлітків-інструкторів команди Лозівської гімназії знову продемонструвала свої досягнення. Як завжди були новачки - це команди із Валківського, Жовтневого, Краснокутського районів.
В цьому році можна відзначити високий рівень підготовки агітбригад. Приємно спостерігати, що продумані не тільки самі виступи, але й зовнішній вигляд. Діти показали вміння та навички роботи з залом, вокальні та художні здібності, дотримувались регламенту виступів.
На 8 зльоті був організований конкурс на краще фото, найкращий плакат, який проводився в межах фотовиставки, оцінювали експонати самі підлітки-інструктори та педагоги-тренери. За підсумками голосування були розподілені місця таким чином:
За представлення плакатів, колажів:
ІІІ – 21 б. – м. Лозова;
ІІ – 26 б. – Зміївський район;
І – 33 б. – Балаклійський район;
За представлення фотографій:
ІІІ – 16 б. – Валківський район;
ІІ – 27 б – Київський район;
І – 28 б. – м. Лозова.
Найкращі роботи нагороджені заохочувальними призами.



Завідувач Центру ПП і СР О.Є.Марінушкіна

Немає коментарів: