середу, 7 жовтня 2009 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


Н А К А З

м. Київ


01.09.2009 р. № 806




Про використання навчально-методичної літератури
у загальноосвітніх навчальних закладах


На виконання Закону України «Про загальну середню освіту», Положення про загальноосвітній навчальний заклад та з метою урегулювання використання навчально-методичної літератури

НАКАЗУЮ:

1. Загальноосвітнім навчальним закладам використовувати в організації навчально-виховного процесу лише навчальні програми, підручники та навчально-методичні посібники, що мають відповідний гриф Міністерства освіти і науки України, схвалення відповідною комісією Науково-методичної ради з питань освіти.
2. Міністру освіти і науки Автономної республіки Крим, начальникам управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій:
2.1. покласти персональну відповідальність на керівників загальноосвітніх навчальних закладів за використання у навчально-виховному процесі навчальної літератури лише з відповідним грифом МОН;
2.2. контролювати дотримання навчальними закладами правил використання навчально-методичної літератури.
3. Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О.В.), Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (Удод О.А.) забезпечити систематичну роботу предметних комісій Науково-методичної ради з питань освіти та оприлюднення результатів їх роботи.
4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.



Заступник Міністра П.Полянський

1 коментар:

Ткаченко Вікторія сказав...

Шановні працівники Центру практичної психології і соціальної роботи, дякую за нормативні та інструктивно – методичні матеріали , представлені на блозі-це гарна допомога в практичній роботі методисту .
Вікторія Ткаченко , Золочів.