четвер, 26 лютого 2015 р.

ТТК "Подружнє життя"


23.02.2015 р. Центром практичної психології і соціальної роботи спільно з Центром формування здорового способу життя було проведено перше інтеративне спілкування в межах роботи тимчасового творчого колективу (ТТК) "Підготовка молоді до подружнього життя".
Метою заходу було підвищення компетентності психологічної служби та учителів предмету "Основи здоров'я" з питань методології, мети і завдань родинного виховання.
Завдання інтеративного спілкування:
1. Розкрити основні поняття, зміст, принципи підготовки молоді до подружнього життя в умовах навчального закладу.
2. Проаналізувати нормативно-правові документи та навчальні програми інваріантної та варітивної складових робочих навчальних планів ЗНЗ із зазначеного питання.
3. Обговорити актуальні питання організації підготовки молоді до підготовки молоді до подружнього життя та спланувати подальшу роботу.

Координаторами ТТК призначено Волкову І.В. та Носенко В.В., завідувачів Центрів. Керівниками ТТК виступають Гніда Т.Б., методист ЦППіСР та Берзіня О.О., методист ЦФЗСЖ.

Під час роботи було заслухано виступ практичного психолога Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.  № 5 Звєрєвої Р.В. про потреби старшокласників у підготовці до подружнього життя (аналіз анкетування).

Немає коментарів: